Himmelstrup Events +

Zeppelin Rental kick-off

KOMPLET KICK OFF


Hvad var opgaven?
Zeppelin Rental Danmark har opkøbt virksomheden CP Aps. I forbindelse med opkøbet var der et stort behov for at samle medarbejderne fra de 2 virksomheder og starte en ny rejse sammen. Himmelstrup Events blev hyret til at facilitere den opgave.
Samtidig var der stort behov for et socialt arrangement.

Hvad vi gjorde
Vi samlede 250 medarbejdere på CPs nyopførte domicil i Middelfart til et specialdesignet kick off programindhold omkring  

I forvejen designede vi Dagen startede med vores specialudviklede "Fælles Fodslaw", en unik til lejligheden udviklet workshop, hvor medarbejderne arbejdede med kulturen i små grupper og belyste fra på forskellige sider med forskellige aktiviteter.

Efter frokost var der “Zeppelin Challenge”. Et specialudviklet teambuilding konkurrence.
Inddelt i 15 teams lavede medarbejderne først egne team identiteter med sjove team navne, kampråb og identitet med et stykke farvet stof.
De blev sendt ud på en sjov teambuilding-konkurrence, som kulminerede i en stor fælles HaKa (newzealandsk stammedans).

Efter 2 timers “Zeppelin Challenge” gav ejer af Gram Slot, Svend Brodersen et foredrag om at drive Gram Slot (DK's største økologiske gård) værdibaseret.

Den faglige dag sluttede med et underholdende awardshow, hvor der blev kåret vindere fra “Zeppelin Challenge”.
Herefter fik medarbejderne en rundvisning på Gram Slot.

En værdifuld dag sluttede i de gamle hestestalde sluttede en værdifuld og intens dag med en lækker middag med lokalt producerede økologiske råvarer.

Hvad blev resultatet?
Trods mange blev udfordret og kom ud af deres komfortzone særligt under en udfordrende workshop med svære snakke, deltog og bød medarbejderne i den grad ind.
Zeppelins efterfølgende evalueringer viste en tårnhøj tilfredshed med dagen og dens indhold. Mange følte fornyet forståelse og ejerskab af den interne kultur, mange rapporterede om øget motivation. Og alle rapporterede om en på samme tid værdifuld faglig men også sjov dag.

Lidt billeder fra arrangementet
No items found.
Produkter, der passer meget godt til dette
Lad os klare alt for jer. Sådan giver vi jer den bedste oplevelse!

Vi står for hele jeres arrangement; jubilæumsfest, kick-off, julefest, familiedag. I kan trygt overlade det hele til os.

No items found.
Har du et event vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke