Filmteambuilding

Fra idé til egne film på bare én dag. En dag I aldrig glemmer!

Vores absolut mest populære teamaktivitet. I laver fantastiske film om jer selv og bliver klogere på fx. jeres værdier, målsætninger eller kernefortælling. Det er seriøst, udviklende og megasjovt!

Varighed

Fra 90 min. til 4 timer (afhængig af jeres program)

Antal deltagere

Fra 10 til 700 deltagere

Startpris (inkl. op til 35 deltagere)

Kr. 25.000,- inkl. 35 deltagere. Herefter kr. 550,- pr. ekstra deltager. Pris er ekskl. moms

Pris ekstra deltagere over 35 stk.

Inkl. skræddersyet awardshow

Sprog

Vi kommer til jer i hele landet

”Filmteambuilding indfriede forventningerne og blev en stor succes, der affødte utallige grin, mindeværdige øjeblikke og vigtigst af alt en værdifuld aktivering af både brand og forretning. Største anbefaling, hvis der skal leveres en anderledes aktivitet af høj kvalitet"

Michael Møller Sørensen, marketingschef

Premier Is

Hvad er filmteambuilding

I bliver filmproducenter for en dag og laver egne film om jeres organisation og områder med særlig værdi for jer, f.eks. jeres kernefortælling eller værdier. I arbejder i mindre hold og bruger 2 - 4 timer på at lave film. Konceptet inkluderer profesionelle filmfolk, som redigerer jeres rå optagelser til rigtige film med masser af stjernestøv. Dagen kulminerer i et fantastisk awardshow, hvor I ser jeres færdige film, vindere kåres, og statuetter uddeles.


Sådan fungerer det

En erfaren projektleder faciliterer forløbet med jer. Afhængigt af jeres program bruger I 2 - 4 timer på at lave film i hold af 10 - 15 personer. Vi starter med en sjov opvarmning og en grundig introduktion, hvorefter I laver film i i hold. Hold fordeler roller, brainstormer ideer, planlægger optagelser, tegner storyboards, øver skuespil og optager film på iPhones. Professionelle filmfolk hjælper jer hele vejen.


Professionel redigering

Vores koncept skiller sig ud ved at vi altid medbringer professionelle filmfolk. Når I har lavet jeres optagelser, træder vores specialister til og redigerer jeres rå film. Resultatet er film af høj kvalitet med masser af stjernestøv. Redigering tager kun 3,5 timer. Under redigering, står I selv for aktivitet.


Fantastisk awardshow

Jeres dag slutter med et super underholdende awardshow. Først ser I jeres færdige film, hvorefter vi kårer vindere, uddeler statuetter og hører takketaler. Awardshowet er den perfekte afslutning og fungerer fremragende som underholdning under middagen, hvor I er stjernerne i jeres eget show.


Dagsprogram eksempel

13:00 - 16:00:
I laver egne film med vores hjælp.

16:00 - 19:30:

Vores filmfolk redigerer jeres rå optagelser til færdige film.

19:30 - 20:00:

Visning af jeres film og afholdelse af stort awardshow med 5 kåringer.

Hvorfor Filmteambuilding?

Filmteambuilding anses som en af markedets mest værdifulde teamaktiviteter, da jeres fokus er på jer selv. I opnår både organisationsudvikling og medarbejderinvolvering, når I udforsker og reflekterer over jeres egen organisation og vigtige interne områder. Skal I lancere nye værdier eller genopfriske eksisterende, er det værdifuldt at skabe film om dem, da medarbejdernes egne perspektiver på værdiernes betydning, giver værdierne mening og relevans. Er jeres kernefortælling i fokus, er det effektivt at formidle den gennem en 60 sekunders film. Intet er stærkere end, når I selv fortæller jeres egen historie!


Udover at styrke jeres faglighed er Filmteambuilding også en fantastisk sjov teamoplevelse, der skaber tættere relationer og giver nye perspektiver på hinanden. Som vi plejer at sige: "Filmteambuilding er ikke for sjov. Men det er virkelig sjovt!"

Inkluderer alle

Nogle kan føle sig lidt intimiderede ved tanken om at lave film. Ingen tvinges dog til at stå foran et kamera og i forløbet er der roller til alle, både foran og bag kameraet. Vi lægger megen vægt på at alle roller er lige vigtige for at nå målet: at skabe fantastiske film og have en sjov dag sammen.

For hvem, hvor mange og hvor?

Vi har lavet filmteambuilding for +250 danske og internationale organisationer, og uanset om I er en lille organisation eller en stor koncern, imødekommer vi jeres behov. Vi spænder fra 18 medarbejdere på et lille Blå Kors bosted til samtlige 580 Nybolig-mæglere på et af DK's største hoteller. Vi har været i Dublin med 650 internationale Deloitte konsulenter og i Paris på besøg i et fransk firma. Filmteambuilding afvikles på dansk, engelsk og fransk.

Skræddersyet til jer

Ikke to organisationer er ens, og vi skræddersyr hvert eneste forløb individuelt til den enkelte. I tages i hånden fra start af en erfaren projektleder, som er med jer i hele processen, også på selve dagen.

Hvad koster Filmteambuilding?

Prisen på filmteambuilding er kr. 25.000,- inkl. 35 deltagere. Herefter kr. 550,- pr. ekstra deltager. Pris er ekskl. moms. Inkluderet i prisen er et unikt awardshow, designes til jer.

Varighed:

Fra 90 min. til 4 timer (afhængig af jeres program)

Antal deltagere:

Fra 10 til 700 deltagere

Pris:

Kr. 25.000,- inkl. 35 deltagere. Herefter kr. 550,- pr. ekstra deltager. Pris er ekskl. moms

Særlig info:

Inkl. skræddersyet awardshow

Afvikling:

Vi kommer til jer i hele landet

Filmteambuilding
Download en PDF for at lære mere og måske dele med dine kolleger
Download PDF
Hvis I ønsker at høre nærmere, sidder vi klar ved telefonerne.
Mads Himmelstrup
mads@himmelstrupevents.dk(+45) 26 71 19 49
Himmelstrup Events, Århus
Sabine Devantier
sabine@himmelstrupevents.dk(+45) 23 95 84 42
Himmelstrup Events, København
Filmteambuilding

Case eksempler

Nybolig kick-off

580 Nybolig mæglere lavede 40 film om deres kernefortælling til 2023 kick-off.

Home

Ved 25 års jubilæum lavede 500 home medarbejdere film om 5 nye værdier. 

Amcor Flexibles

275 medarbejdere lavede egne film til Amcor Flexibles 125 års jubilæum.

Daarbak Group

220 medarbejdere lavede reklamefilm om eget firma til årligt seminar.

Estate kick off

160 Estates medarbejdere lavede film om deres værdier til 2023 kick-off.

Novo Nordisk

80 medarbejdere fra Novo Nordisk lavede egne film med Agent 007 tema.

L’Oreal

L’Oreal danske salgsafdeling lavede egne reklamefilm om L’Oreals produkter.

Klovborg Friskole

30 lærere fortalte om Klovborg Friskoles fortræffeligheder gennem egne film.

Hotel Comwell Kolding

130 medarbejdere på Comwell Kolding lavede film om det vigtige kundemøde.

Et par venlige ord om
Filmteambuilding

"Det var en virkelig en god og spændende dag med en masse energi og udfordring for lederne. Du og teamet kørte det virkelig professionelt og er super dygtige til at arbejde med konstante forandringer, når de lige opstår. Award showet blev et helt fantastisk punktum på dagen"

GRUNDFOS
Annette Svendsen
Lead HR Business Partner, DBS Grundfos

"Vil sige tusind tak for samarbejdet, det har virkelig været en fornøjelse! Alt klappede som det skulle, og alle var vilde med filmteambuildingen. Vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra kolleger. En sagde, at seminaret var et af de bedste, vi nogensinde har holdt i VF"

VÆKSTFONDEN
Annette Kejser
HF Chef, Vækstfonden

"Det var intet mindre end en helt fantastisk dag. Awardshowet tog virkelig kegler, og mine guder hvor var stemningen helt oppe under loftet. Der er lidt at tale om i ugerne fremover. Tak for et enestående arrangement"

Oticon
Søren Roustgaard
Vice President, Head of Retail IT
Produkter, der passer godt med
Filmteambuilding
Wall Of Fun
Wall Of Fun

Vi designer og opstiller en flot fotovæg med jeres logo og jeres budskab. Vi medbringer sjove rekvisitter og en fotograf der tager sjove billeder af jer. I får et onlinegalleri med alle billederne.

Den Runde Bar
Den Runde Bar

Ikke alle gider danse, men alle elsker at hænge ud i en lækker loungebar. Den Runde Bar giver jeres fest ægte natklubstemning. Vi kan pakke baren ind i specialdesignet stof med jeres logo og design, der understøtter jeres tema.

DJ til festen
DJ til festen

Vi har leveret DJs til mere end 300 firmafester gennem tiden, så vi ved, hvad der skal til for at skabe fest. Vores DJs er meget erfarne og +35 år gamle, men vigtigst af alt: De kan virkelig sætte gang i en fest!

Nogle af de steder, vi arbejder med
Scandic Hotels
Himmelstrup Events er eventpartner med Scandic Spectrum
Comwell Hotels
Himmelstrup Events er eventpartner med Comwell Kellers Park, Køge Strand og Kolding
Fængslet
Himmelstrup Events er eventpartner med Fængslet i Horsens
Trinity Hotel & Konference
Himmelstrup Events er eventpartner med Trinity
Skanderborg Park
Himmelstrup Events er eventpartner med Skanderborg Park
Nyborg Strand
Himmelstrup Events er eventpartner med Nyborg Strand
Horisont Hotel
Himmelstrup Events er eventpartner med HORISONT
DGI Huset Aarhus
Himmelstrup Events er eventpartner med DGI Huset
Har du et event vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke