KOMPLET ARRANGEMENT

Lad os klare alt for jer. Sådan giver vi jer den bedste oplevelse!

Vi står for hele jeres arrangement; jubilæumsfest, kick-off, julefest, familiedag. I kan trygt overlade det hele til os.

Varighed

Præsis det antal timer I ønsker.

Antal deltagere

Vi arrangerer komplette events for minimum 150 gæster.

Startpris (inkl. op til 35 deltagere)

No size fits all. Vi skræddersyr tilbud til hver enkelt kunde.

Pris ekstra deltagere over 35 stk.

Sprog

Vi arrangerer komplette events i hele landet.

‍”Ja kort sagt - havde alle vores samarbejdspartnere blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange fejl og bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag"

Knud Erik Andersen, adm. direktør

Sportigan

Jeres Komplette Arrangement

Med næsten 20 års ekspertise inden for eventdesign og udvikling af events, kan I trygt stole på os til at håndtere jeres komplette arrangement. Vi er ikke blot meget erfarne, men også nysgerrige og lytter opmærksomt til jeres ønsker, når vi arbejder sammen med jer. Kun sådan skaber vi en oplevelse, der ikke blot er værdifuld, men også mindeværdig og afspejler jer.
Vores klare mål er at skabe arrangementer, der skaber uforglemmelige oplevelser og giver vores kunder fuld valuta for deres investering – og lidt ekstra.

Her dykker vi ned i 5 typer komplette events, vi har arrangeret inden for de sidste 2 år. Hver type understreges af en relevant videocase, der giver indblik i vores tanker og afvikling af det enkelte event.


Personalefesten
Medarbejderne er i centrum og alle skal gå fra festen med en god oplevelse.

I september 2023 afviklede vi en komplet sommerfest for Norlys Stabsfunktion og 450 medarbejdere. Vi tog os af alt omkring festen, herunder tilmeldinger til festen, bustransport og koordinering. Aftenen var dedikeret til medarbejderne og deres præstationer og derfor designede vi et særligt tema "Stars For A Night," hvor vi hyldede Norlys medarbejderne.


Se videoen fra festen, hvor Mads fortæller om baggrunden for, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde.Kick Off
Vi elsker at arrangere kick-off, for det handler om udvikling.

Virksomheden Zeppelin Rental engagerede Himmelstrup Events til at facilitere en omfattende kick-off i forbindelse med deres opkøb af virksomheden CP Aps. Målet var at sætte en ny tone for den nye konstellation og etablere et solidt fælles fundament for medarbejderne fra de to organisationer.
På CP's store nybyggede domicil i Middelfart arrangerede vi en komplet kick-off dag fra kl. 10 til 22. Her oplevede først 200 kunder og derefter 250 medarbejdere begyndelsen på transformationen.

Se videoen fra eventet, hvor Mads fortæller om baggrunden for, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde.


Den Faglige Dag
Her udvikler man sig som organisation. Og udvikling er altid spændende at facilitere.

I maj 2022 samlede virksomheden Zeppelin deres 220 medarbejdere til en faglig medarbejderdag. Himmelstrup Events blev hyret til at facilitere en komplet dag med fokus på virksomhedens kultur.  


Vi valgte Gram Slot i Sønderjylland, hvor vi skabte en intens dag. Fra morgenstunden deltog medarbejderne aktivt i en special designet 3-timers workshop, der udforskede og udfordrede Zeppelins kultur. Efter frokost sendte vi folk ud på en mere traditionel og sjov teambuildingaktivitet, som kulminerede i en stor fælles HAKA og et underholdende awardshow.
Dagen sluttede med et foredrag af Svend Brodersen, indehaver af Gram Slot og Danmarks største økologiske landbrug. Efter foredraget gav Svend en fælles rundvisning på slottet, og inviterede på en lækker middag i de historiske hestestalde. Her blev medarbejderne forkælet med lækre produkter fra Gram Slots eget økologiske landbrug.

Se video fra Zeppelin medarbejderdagen i det sønderjyske.


Familiedagen
En familiedag er ikke bare hygge. Den bygger tættere relationer og skaber sammenhængskraft.

I juni 2023 arrangerede vi familiedag for virksomheden Halberg A/S og 400 medarbejdere og familier. På virksomhedens domicil i Svenborg ståd vi for en dag med et omfattende program og masser af spændende indhold inddelt i 4 forskellige zoner. En dag hvor der virkelig var noget for alle.

Læs mere om vores familiedage her

Se video fra familiedagen, hvor Mads fortæller om baggrunden for, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde.


Temafesten
Temafester er sjove for her får vi virkelig bragt vores kreativitet i spil - og det elsker vi.

I juni 2023 arrangerede vi en sjov temafest for Norlys Fibernet med titlen "Vejfest i Fiberlunden".
I samarbejde med Comwell Kolding designede og inviterede vi 350 Norlys medarbejdere til deres egen vejfest. Det blev en skøn vejfest med havepavilloner, spil, aktiviteter og special designet dekoration og Lord Siva, som kiggede forbi og gav et par fællessange.

Læs om vores særligt udviklede temafest Vejfesten her

Se video fra eventet, hvor Mads fortæller om baggrunden for, hvorfor vi gjorde, som vi gjorde.

Varighed:

Præsis det antal timer I ønsker.

Antal deltagere:

Vi arrangerer komplette events for minimum 150 gæster.

Pris:

No size fits all. Vi skræddersyr tilbud til hver enkelt kunde.

Særlig info:

Afvikling:

Vi arrangerer komplette events i hele landet.

KOMPLET ARRANGEMENT
Download vores One Pager for at få forklaret konceptet kort og godt. Du kan også dele den.
Download PDF
Har du spørgsmål til os? Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.
Mads Himmelstrup
mads@himmelstrupevents.dk(+45) 26 71 19 49
Himmelstrup Events, Aarhus
Sabine Devantier
sabine@himmelstrupevents.dk(+45) 23 95 84 42
Himmelstrup Events, København
KOMPLET ARRANGEMENT

Få inspiration fra andre der har haft oplevelsen!

Norlys "Stars for a night"

Komplet tema sommerfest for Norlys og 450 medarbejdere.

Norlys Vejfest

350 medarbejdere fra Norlys Fibernet var inviteret til deres egen vejfest på Comwell Kolding.

Zeppelin Rental kick-off

Stort komplet kick off for 200 kunder og dernæst 250 medarbejdere.

Halberg A/S

Familiedag for virksomheden Halberg A/S. 400 medarbejdere med familier.

Zeppelin

Faglig medarbejderdag på Gram Slot for 220 Zeppelin medarbejdere.

Et par venlige ord om
KOMPLET ARRANGEMENT

"Vi vil fra SPORTIGAN udsende den allerstørste tak for jeres afvikling af vor jubilæumsfest. Det har været helt uovertruffent professionelt at samarbejde med jer – lige fra planlægning til henover festens afvikling. Den seriøse måde I arbejder på og den smittende glæde og humorisme – giver os en 100% god mavefornemmelse for sagligt styr på tingene. Absolut intet svigtede før – under og efter festarrangementet – og Himmelstrup var i døgndrift med i arrangementet med en indleven udover det vi havde forventet. Havde alle vore samarbejdspartner blot tilnærmelsesvis haft samme drive – så var vi mange fejl og bekymringer kvit i vor professionelle dagligdag"

Sportigan
Knud Erik Andensen
Adm. direktør

"Vi blev anbefalet at kontakte Himmelstrup Events. Det var et godt valg! Fra første møde var vi på bølgelængde, og Mads og hans team var gode at sparre med – engagerede, idérige og realistiske. Der blev lavet handlingsplaner og taget action. Fra alt med godkendelse ved brandmyndighederne til bookning af kunstnere. Ideer og praktik gik hånd i hånd, og det lykkedes os at være helt rolige og trygge. Og sådan forløb aftenen også. Totalt optimalt. Alt klappede og vores gæster var begejstrede.
Vi fik holdt en forrygende reception. Uden Himmelstrup havde det ikke kunnet lade sig gøre. Jeg kan varmt anbefale Himmelstrup til alle andre der ønsker et succesrigt arrangement!"

Envision
Mona Juul
Adm. Direktør Envision A/S. (Nu Folketingsmedlem for De Konservative)

“Vil blot sige tusind tak for samarbejdet, det har virkelig været en fornøjelse! Alt klappede som det skulle, og alle var vilde med det. Vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra kolleger. En sagde, at seminaret var et af de bedste, vi nogensinde har holdt i VF. Og i går fik jeg et opkald vores direktør, der bare var ovenud tilfreds. Så, det synes jeg bare lige I skulle vide”

HR chef, VÆKSTFONDEN
Anette Kejser
Director People & Organisation
Produkter, der passer godt med
KOMPLET ARRANGEMENT
Den Runde Bar
Den Runde Bar

Ikke alle gider danse, men alle elsker at hænge ud i en lækker loungebar. Den Runde Bar giver jeres fest ægte natklubstemning. Vi kan pakke baren ind i specialdesignet stof med jeres logo og design, der understøtter jeres tema.

DJ til festen
DJ til festen

Vi har leveret DJs til mere end 300 firmafester gennem tiden, så vi ved, hvad der skal til for at skabe fest. Vores DJs er meget erfarne og +35 år gamle, men vigtigst af alt: De kan virkelig sætte gang i en fest!

Kopiband
Kopiband

Der er ikke noget som et fedt band, der kan sætte gang i dansegulvet. Især når det er med velkendte, store hits, som alle kan synge med på. Vi samarbejder med de dygtigste kopibands i Danmark, og ved præcis hvilke, der kan lave den fedeste fest.

Ledelsen På Klingen
Ledelsen På Klingen

Vi sætter jeres ledelse i stævne, når de svarer på spørgsmål fra medarbejderne. En professionel vært styrer slagets gang og agerer ordstyrer.

Wall Of Fun
Wall Of Fun

Vi designer og opstiller en flot fotovæg med jeres logo og jeres budskab. Vi medbringer sjove rekvisitter og en fotograf der tager sjove billeder af jer. I får et onlinegalleri med alle billederne.

Nogle af de steder, vi arbejder med
Scandic Hotels
Himmelstrup Events er eventpartner med Scandic Spectrum
Comwell Hotels
Himmelstrup Events er eventpartner med Comwell Kellers Park, Køge Strand og Kolding
Fængslet
Himmelstrup Events er eventpartner med Fængslet i Horsens
Trinity Hotel & Konference
Himmelstrup Events er eventpartner med Trinity
Skanderborg Park
Himmelstrup Events er eventpartner med Skanderborg Park
Nyborg Strand
Himmelstrup Events er eventpartner med Nyborg Strand
Horisont Hotel
Himmelstrup Events er eventpartner med HORISONT
DGI Huset Aarhus
Himmelstrup Events er eventpartner med DGI Huset
Har du et event vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke