Størrelsen betyder virkelig ikke noget for os

Vi kan klare alt for jer. Men vi klarer også gerne de lidt mindre ting for jer.

Gennem tiden har vi arrangeret ufattelig mange forskellige events for virksomheder. Her viser vi et lille udsnit af de mange andre mindre elementer vi kan hjælpe jer med til firmaevent.
Nogle af vores mindre produkter
The Company Show

Indhent tilbud

Kick-off, kæmpe møde, koncern pep-talk? Gør det, så I aldrig glemmer det. I samarbejde med entertainer Anders Mundelin laver vi et unikt talkshow, som sætter jer og jeres historier i centrum.

Let's Go Creative

Fra kr. 18.000,-

En kreativ teamaktivitet fyldt med 3 timers latter. I løser små opgaver, som handler om jeres egen virksomhed. I producerer film, sjove historier, sange, malerier, digte - altsammen om jer selv. Dagen kulminerer i et hylemorsomt awardshow.

Firmaets Hemmelighed

Fra kr. 22.000,-

Et skræddersyet show som handler om jer. Komiker og tryllekunstner Lars U besøger jer og indsamler informationer om jeres firma. Resultatet er et show, som sætter jer i centrum. En skøn blanding af komik, trylleri og teatersport, inspireret af Gintberg På Kanten.

Den Runde Bar

Fra kr. 25.000,-

Ikke alle gider danse, men alle elsker at hænge ud i en lækker loungebar. Den Runde Bar giver jeres fest ægte natklubstemning. Vi kan pakke baren ind i specialdesignet stof med jeres logo og design, der understøtter jeres tema.

Kopiband

Fra: kr. 40.000,- + lyd og lysanlæg

Der er ikke noget som et fedt band, der kan sætte gang i dansegulvet. Især når det er med velkendte, store hits, som alle kan synge med på. Vi samarbejder med de dygtigste kopibands i Danmark, og ved præcis hvilke, der kan lave den fedeste fest.

Wall Of Fun

Fra kr. 13.000,-

Vi designer og opstiller en flot fotovæg med jeres logo og jeres budskab. Vi medbringer sjove rekvisitter og en fotograf der tager sjove billeder af jer. I får et onlinegalleri med alle billederne.

DJ til festen

Fra kr. 8.500,-

Vi har leveret DJs til mere end 300 firmafester gennem tiden, så vi ved, hvad der skal til for at skabe fest. Vores DJs er meget erfarne og +35 år gamle, men vigtigst af alt: De kan virkelig sætte gang i en fest!

Ledelsen På Klingen

Indhent tilbud

Vi sætter jeres ledelse i stævne, når de svarer på spørgsmål fra medarbejderne. En professionel vært styrer slagets gang og agerer ordstyrer.

Har du et arrangement, vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke