Lidt om os

Nogle siger god service,

vi kalder det selvfølgelig

Vi er et passioneret hold af erfarne specialister. Vi brænder for vores opgaver og elsker samarbejdet med vores kunder. Vi går til alle opgaver med professionalisme og entusiasme og skulle en opgave kræve ekstra kræfter, har vi et stærkt netværk vi kan trække på - vi finder altid den bedste løsning.

Kontakt os
Vi lever for at skabe gode oplevelser.
Det er faktisk det eneste vi gør
- og vi elsker det!

Himmelstrup Events blev etableret i 2007 af Mads Himmelstrup. Siden har vi leveret mere end 2000 forskellige slags events til et væld af forskellige typer firmaarrangementer.

Himmelstrup Events drives dagligt af Sabine Devantier, Sebastian Philip og Mads Himmelstrup. På daglig basis et mindre team, men vi har gennem de sidste 20 år kultiveret en lang liste af fantastiske samarbejdspartnere og leverandører - sammen med dem hjælper vi jer og finder altid ind til den løsning, der er helt rigtig for jer.

Vi kan skrive langt om, hvad vi gør, og hvorfor vi gør, som vi gør. Men i bund og grund handler det om, at vi elsker at skabe gode oplevelser og at vores succes er glade tilfredse kunder. Det er måske en kliché, men vi er virkelig kun så gode som vores seneste arrangement. Derfor stræber vi altid efter at levere højeste kvalitet, hver eneste gang. Er der ikke rammer til at kunne det, takker vi hellere pænt nej til en opgave.

Har du et event vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke