Virtuel Magi.
Hvordan gjorde han lige det?

Dette er sikkert din sidste tanke før du falde i søvn – hvis du kan sove efter at have set Lars U med sit virtuelle magiske show.

Jeg er allerede solgt - send mig et tilbud

Et virtuelt trylleshow.

Lars Vegas er en professionel tryllekunstner, en af de helt store og helt rangerer deroppe med Harry Houdini, David Copperfield og Derren Brown. Med mere end 20 års magisk erfaring og hundredvis af magiske sceneshows under hatten svigter Lars aldrig.

Lars har taget de bedste tricks fra sit fysiske sceneshow og skabt et fedt trylleshow som fungerer rigtigt godt virtuelt. Et show, hvor Lars engagerer sit virtuelle publikum med humor, højt humør og ægte magi.

Interaktion er ikke glemt, da Lars vil engagere sig i publikum og bede dem om at hjælpe ham med at udføre nogle af hans magiske tricks - online.

Hvis I er en virksomhed som producerer mindre fysiske produkter kan Lars afsløre et par af sine hemmeligheder og lære jer et par enkle magiske tricks med JERES produkter. Efter showet vil I alle være i stand til at imponere familie, venner og jeres kunder med magi  – som den perfekte icebreaker til kundemøder.

LARS VEGAS som bærer det borgerlige navn Lars Udengaard, er også professionel skuespiller og vil bruge sin omfattende sceneerfaring direkte i showet til at sikre, at alle er varmet op, ved godt mod og klar til at feste.

Det virtuelle trylleshow varer ca. 30 min.

fra

15.000

kr.

excl. moms

Show kan afvikles på dansk og engelsk. Det virtuelle trylleshow varer ca. 30 min. Inkl. streaming fra studie. Kan afvikles med 1 – 3 kameraproduktion.

Men tag ikke vores ord for det. Her er hvad vores kunder synes:

____

Dansk Ingeniør Service

Forud for showet besøgte Rasmus vores tre afdelinger under dække af at være konsulent.
Sammen fik vi skabt den perfekte dækhistorie, og han levede sig så godt ind i rollen, at ingen fattede mistanke.
Til julefrokosten leverede han et show, vi sent vil glemme. Han ramte spot on med alle sine jokes om os som personer og om firmaet, og han var ekstremt velforberedt.
Han havde styr på navne, placeringer ved bordene til julefrokosten og ikke mindst havde han ingen notater med sig.Vores medarbejdere så måbende til og lattermusklerne fik ingen pauser i 30 minutter.
‍Alle virksomheder burde give deres medarbejdere den oplevelse at se Rasmus på slap line”Stine Friis Dybdal
Dansk Ingeniør Service A/S

Nilfisk

Det var et super godt show, som han lavede. Han havde alle med og alle skreg af grin. Jeg sad sammen med Kirsten fra festudvalget og vi havde gået og talt om hvad han nu fandt på og om vores input til ham var gode nok. Vi grinede så meget at vi måtte tørre øjnene - det var såå godt!
Mange kom forbi festudvalget og takkede for et virkelig godt arrangement.
Det var jo kun denne ene gang at vores afdeling skulle stå for at arrangere julefrokost, så det var dejligt at få tilkendegivelser på at vores arrangement var godt.


Kirsten Nilson
Nilfisk Advance

Pfizer

Vi havde en fornøjelig julefrokost. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på Rasmus’ optræden. Folk blev meget overraskede, da de fandt ud af hvad interviewene skulle bruges til – men han gjorde det på en fin måde.

Det blev meget vedkommende, at han brugte nogen af de personer han havde talt med og jeg synes han havde fanget vores input fint.

Margit Buur Engel
Pfizer

Kontakt os

____

TAK!

Vi har modtaget din forespørgsel og vender tilbage med svar hurtigst muligt - Mange tak for jeres interesse.

Ups! noget gik galt, prøv venligst igen.

Ring til Mads

26 71 19 49

Skriv til Mads

mads@himmelstrupevents.dk

Ring til Sabine

23 95 84 42

Skriv til Sabine

sabine@himmelstrupevents.dk

Om os

Himmelstrup Events har leveret oplevelser til mere end 1000 danske virksomheder siden 2007.

Vi er i dag 4 partnere i bureauet. Partnere fra forskellige brancher indenfor oplevelsesdesign. Vores kompetencer gør os i stand til at løse enhver type eventopgave.

Kontakt

Himmelstrup Events
Brovej 2, 8250 Egå

Aarhus
mads@himmelstrupevents.dk
mobil: 26 71 19 49

København
sabine@himmelstrupevents.dk
mobil: 23 95 84 42

Info

Man - Fre: 09 - 16

CVR: nr. 30591593
Arbejdernes Landsbank

Copyright © 2022 Himmelstrup events ApS | Powered by basemen