Himmelstrup Events +

Johnson Controls

Johnson Controls fejrede 125 års jubilæum og ønskede en særlig form for underholdning. Rasmus Skovmand besøgte Jonson Controls på 3 lokationer, snakkede med medarbejdere, tog billeder og komponerede et unikt show.

Showet blev leveret til JC store jubilæumsfest, hvor 600 medarbejdere begejstret lyttede til Rasmus fortælle sjove historier om dem.

Lidt billeder fra arrangementet
No items found.
Produkter, der passer meget godt til dette
Lad os klare alt for jer. Sådan giver vi jer den bedste oplevelse!

Vi står for hele jeres arrangement; jubilæumsfest, kick-off, julefest, familiedag. I kan trygt overlade det hele til os.

Hold jeres egen vejfest med sjove oplevelser og tonsvis af hygge.

Hold Vejfest med gennemført dekoration, sjove aktiviteter og tonsvis af hygge.

Den Runde Bar

Ikke alle gider danse, men alle elsker at hænge ud i en lækker loungebar. Den Runde Bar giver jeres fest ægte natklubstemning. Vi kan pakke baren ind i specialdesignet stof med jeres logo og design, der understøtter jeres tema.

Kopiband

Der er ikke noget som et fedt band, der kan sætte gang i dansegulvet. Især når det er med velkendte, store hits, som alle kan synge med på. Vi samarbejder med de dygtigste kopibands i Danmark, og ved præcis hvilke, der kan lave den fedeste fest.

DJ til festen

Vi har leveret DJs til mere end 300 firmafester gennem tiden, så vi ved, hvad der skal til for at skabe fest. Vores DJs er meget erfarne og +35 år gamle, men vigtigst af alt: De kan virkelig sætte gang i en fest!

Wall Of Fun

Vi designer og opstiller en flot fotovæg med jeres logo og jeres budskab. Vi medbringer sjove rekvisitter og en fotograf der tager sjove billeder af jer. I får et onlinegalleri med alle billederne.

Ledelsen På Klingen

Vi sætter jeres ledelse i stævne, når de svarer på spørgsmål fra medarbejderne. En professionel vært styrer slagets gang og agerer ordstyrer.

Har du et event vi kan hjælpe med?

Kontakt os jo før jo bedre

Lad os snakke